Krussidull

Soliga Söndag

Det är samma sol som smälter vaxet och härdar leran

Söndag idag.

Helgen är redan förbi, för varje gång går tiden lite snabbare en innan. Idag fick vi vakna upp till solen i varje fall, alltid härligt. Söndagar betyder våfflor till frukost, sagt och gjort så gräddade jag våfflor och dränkte det i sirap, mums. Theodor åt banangröt medan han tittade på Fem myror är fler en fyra elefanter boxen vi fick låna av min lill syrra igår. Vet inte vem som njuter mest men antagligen fallet det på mig.

I fredags blev det inflyttningsfest hos Jocke, det var roligt, jag finner det betydligt mer njutningsbart med utgång och vin när det inte händer som på schema varje helg. En gång i månaden blir något att få längta till.

Igår (Lördag) blev det fika hemma hos Emma, vi blev kvar hela kvällen men mysigt var det och många koppar kaffe hann det bli. Theodor blev överväldigad av all uppmärksamhet och var helt slut när dagen gick över till kväll.

Idag ska Pappa Christoffer iväg och spela kort så det blir jag och Busungen igen, men det är mysigt. Just nu sover han middag så jag passar på att uppdatera bloggen lite snabbt. Man har inte riktigt tid när man är mamma till den busigaste, mest bestämda och envisa lilla 5 månaders pojke.

På tal om 5 månader så närmar vi oss den 19 då det var hela fem månader sedan jag hade min stora mage och en liten 3 kg pojke sparkandes där inne. Tiden går fort på både gott och ont, är så spännande att få vara med och se allt han lär sig, känns som om det är något nytt varje dag. Igår tog han hjälp av mitt ben och kunde nästan, nästan sätta sig upp själv, euforisk mamma.

Men nu blir det kaffe och invänta att Mormor kommer och busar med Lill skiten.

Ha en underbar Söndag alla bleka vår längtande Pojkar, flickor, mammor och pappor.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats