Krussidull

Skrik och musik

Musik i mina öron

Theodor har gått i någon skrik fas utan dess lika, min glada relativt lugna lilla kille bryter ut i mördar skrik var femte minut, ingenting hjälper. Han vill inte sitta, inte ligga, inte bäras, inte äta, inte tutta. Jag får panik!

Ska erkänna att jag velat dra ut på en cigg i lugn och ro en väldans många gånger idag för jag tror öronen mina snart trillar av. Jag känner hur jag tappar mitt tålamod och blir irriterad i desperation över  det hela. Hoppas verkligen att detta går över snart. Annars bryter jag ihop. Men men nu har han äntligen somnat mitt lilla skrik troll. Sitter och lyssnar på Eva Cassidy och njuter av lugnet (före stormen).

Känner mig nöjd över att ha hunnit städa och bädda idag trots allt. En liten promenad fick det hinnas med också, snart drar vi iväg i slasken igen.

Peace and Love // Linn

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats