Krussidull

Mammaledighet och barntid

All tid spenderad med min son är underbar tid, även om det inte alltid känns så precis just då.

Mammaledigheten går mot sitt slut, jag är inte en av dem som vill vara hemma hela ”förskoleåldern”. Det är inga fel att välja det men som förskolerärare så anser jag ”dagis” vara en toppen plats för ditt barn att skapa gemenskap, kompisar och utmärkt att utveckla språket på.

Jobben är sökta, cv’t är finslipat så nu är det bara en väntan. Känns spännande, roligt, förväntansfullt men också, skrämmande och lite otäckt. Inte otäckt i den men att jag aldrig tidigare jobbat för det har jag sedan jag fyllt 15. Men det är lite ångestladdat att lämna över min lilla gris i någon annans händer. Det blir en ny vardag med betydligt mer måsten, men måsten behöver inte vara negativt.

Hur som haver så ska det hela bli en upplevelse och man vänjer sig tids nog.

Älskar detta citat. Älskar alla Astrid Lindgrens citat nästan. Sparar på dom.

Innan Theodor föddes samlade jag ihop en hel drös av citat från Astrids filmer för att jag hade en ide att skriva ut dom och rama in, nio månader senare så har det ännu inte skett men citaten finns sparade.

Jag bloggar jävligt dåligt för tillfället, har lixom ingen tid alls. Jag och Theo har fullt upp hela dagarna, vi cyklar runt och kikar på hästar, vi leker av oss i parkerna omkring, vi hälsar på mormor och moster, vi fikar och myser. Då kan jag helt enkelt inte sitta här och skriva en massa om ingenting, som ingen läser, nej all tid med min son är dyrbar tid. Men nu sover han 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats