Krussidull

idioter

Älskar Mumin böckerna…För att inte tala om lilla My <3

Det hade kanske ingenting med inlägget att göra men dom är så fina.

Sitter i en jobbig sits, eller den är kanske egentligen inte jobbig i sig eftersom att jag redan gjort ett val men jag går runt och ”stör” mig.

Jag älskar min sambo, jag älskar honom så otroligt mycket, även om vi kan bråka och jag kan störa mig på en hel del så finns det ingen annan som jag skulle vilja dela mitt liv med.

Men jag älskar inte hans familj. Jag tyckte inte illa om dom, jag ville mer en gärna bli accepterad. Vi är olika på nästan alla sett men vad som är viktigt för min sambo är viktigt för mig.

Jag trodde ganska länge att jag kommit ”in” att jag blivit en i familjen som man brukar säga, han var ju en given del av min sedan start.

Sen fick jag nys om att det pratats skit om mig, att dom tillsammans ”hatat” min i smyg. Nu är det ganska så öppet.

Fine! tyck illa om mig.

Prata hur mycket skit ni vill, så länge ni lämnar MIN familj utanför. Med min familj menar jag, mig själv, min son, min sambo och alla min nära och kära.

det gör mig så jävla förbannad! Jag har väldigt mycket jag mer en gärna skulle vilja säga men jag väljer att bete mig vuxet. Jag väljer att inte hänga ut er på facebook så som ni gör mot mig men nu har jag fått nog.

Jag läste allt som ni skrivit om hur jag är avundsjuk? på vad?

Avundsjuk på att ni har lägre utbildning en mig? (inte för att det spelar roll)

Avundsjuk på att ni har barn? det har jag också ^^

Avundsjuk på att ni har jobb? jag har jobbat längre och mer en er alla tillsammans.

Jag kan inte förstå.

Du skriver att ni ska spela ut mig, men vem drabbar det mest? Inte mig, jag blir glad om jag slipper er, det drabbar väll endå bara honom ni försöker ”skydda” ifrån elaka hemska mig.

Nej nu har jag fått ur mig skiten och jag hoppas att jag slipper er för all framtid!

Jo, förresten.  Spelar ni mig så spelar jag er och vi vet nog alla vem som vinner den matchen.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Denise

    Åh vad jag känner igen mig i det där med sin sambos familj! Nu är det visserligen bara ena halvan av min sambos familj som jag ogillar (och som starkt ogillar mig) men endå. Fick precis som du reda pä att de ”hatade” mig och snackade skit efter att jag länge trott att jag var accepterad i familjen. Det är så jobbigt! Jag störs inte av att inte ha dem i mitt men min sambo blir ju sliten emellan oss. Nu har det gått så långt att även min sambo uteslutit familjemedlemmar (av fler anledningar än mig dock) från sitt liv men jag tycker att det är så synd. Att man inte kan bete sig som vuxna och prata med varandra om man stör sig på något!

stats