Krussidull

Hur det hela började

Första kapitlet för resten av mitt liv

Hur träffades jag och Christoffer? Vem var intresserad av vem först? Vem tog första steget?

Vi gick båda på Kävestas folkhögskola, han var tillsammans med sitt ex medan jag vart singel i snart ett år. I början var vi två individer i ett större kompis gäng och jag tror ingen utav oss la särskilt stor vikt i varandra. Jag var pratig och gapig, jag tog plats och festade med de bästa, Christoffer var likadan men vi umgicks med olika under vår fritid.

Jag visste att Christoffer hade flickvän, att de var både förlovade och sambo men ett intresse för honom växte fram. Han var inte som alla andra, han brydde sig inte om vilka supar fester jag vart på, han skrattade inte åt roliga historier om vem eller hur man haft sex. Dessutom var han otroligt snäll, jag fick snabbt en känsla av att han genuint brydde sig om mig.

Ganska snart efter det fick jag höra hur han och exet brutit upp och jag tog min chans att bjuda honom på fest hos mig, han kom inte. Jag försökte sitta brevid honom på bussen, gjorde allt för att han skulle se mig. Och vad visste jag att han faktiskt var intresserad av mig med men inte trodde att han skulle kunna få mig. Kommer ihåg hur jag ringde och låtsades att den fest jag var på var otrevlig och stökig för att bli bjuden dit han var, det funkade såklart. På natten innan jag var tvungen att åka låg vi och kramades och jag minns att jag inte ville åka hem.

Bjöd honom på en ny fest hemma hos mig och denna gången dök han upp! Jag var lite osäker på hur jag skulle å honom så jag körde med ett säkert kort dvs få honom att stanna över natten, det funkade galant och sedan dess var vi tillsammans varje dag.

Han åkte bil till skolan medan jag åkte buss, så varje morgon när jag gick från bussen kollade jag noga i bilen som åkte förbi om han var med, satt han där var dagen räddad.

Det var lite om hur vi träffades och jag tror att det gav svaret på alla frågor ovan. Det var alltså jag som var intresserad först, jag som tog första steget och med stor säkerhet jag som lyckades ”fånga” denna fina fisk 😉

Vad var det jag full för då?

JO först och främst är Christoffer en helt underbar person, han brys sig otroligt mycket om andra människor och hjälper alltid till om man ber om det. Dessutom är han snygg som FAN! Ååh han har det vackraste ansiktsdragen. Sen står han för allt han säger, han har sunda värderingar och är lätt att prata med. Han är min bättre hälft helt enkelt

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats