Krussidull

Hemma är där mamma är

Lägenhet

Vi bor allihopa hemma hos mig, eller min mammas lägenhet för att vara korrekt. Förut bodde jag, mamma och Emma här tills mamma ”flyttade” ut (dock är alla hennes saker kvar) Sedan var det jag, Emma, Christoffer och sedan flyttade Emmas ex in. Nu efter Theodor är född flyttar Emma ut och ihop med sin respektive. Kvar är vi.

Det är en stor 3:a på 95 kvadrat. Helt och hållet underbar men det kostar en hel lön.

Vi har ju ganska länge pratat om att flytta ihop på riktigt, till en egen lägenhet. Långt innan Theodor föddes var detta på tapeten, sen var jag helt plötsligt hög gravid och visserligen helt fullt rörlig och skulle nog kunnat ära och flytta men jag ville vänta, ville inte att Theo skulle komma hem från Bb till en lägenhet full av kartonger. Sedan kom den lille krabaten och flytt fanns inte längre i tankarna tills nu.

Nu har vi fått en hel del erbjudanden av folk som väldigt gärna vill ha vår, då ladugårdsängen är ett ganska attraktivt område (tur), så nu är det igång igen och jag är spänd och glad. Har faktiskt aldrig bott ensam, kommer jag ju inte göra nu heller men jag har aldrig bott i en egen lägenhet, jag har aldrig betalat hyra eller el utan bara gett pengar till någon annan som betalat ^^. Det blir spännande, Christoffer säger att jag inte har någon verklighetsuppfattning när det gäller ekonomi men han ska allt få se 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats