Krussidull

Hat kärlek till mig själv

Bra och dåliga egenskaper

Precis som alla andra har jag goda och dåliga egenskaper.

Men det finns en egenskap som jag har en väldig hat kärlek till.

Jag är en grubblare, en tänkare.

Det gör mig rädd, och det oroar mig mycket samtidigt som jag  är glad och stolt över att jag kan analysera.

Jag har ofta diskussioner med mig själv, inuti mitt egna huvud. Jag pratar med mig själv, funderar, analyserar och kommer fram till något.

men när det gäller stora ämnen som till exempel tvivel över mig själv, där blir det i regel starkare efter grubbel, kanske beror det på att man har lättare att se negativitet hos sig själv. Där spelar nog rädslan in också.

Jag har en enorm rädsla för att misslyckas, inte för min egen skull  utan för andras.

Jag vill så gärna vara duktig, jag vill att folk omkring mig, folk jag älskar ska ha det bra, att dom ska veta hur jag gjorde mitt bästa.

Jag grubblar mycket över mina rädslor, som döden, det är min största rädsla. Kanske inte min egen även om den är fruktansvärt otäck i sig, men andras är värre. Folk jag älskar, de får inte försvinna.

Detta har gett mig stora ångestattacker, sömnsvårigheter m.m.

Jag sover aldrig, aldrig, aldrig utan att lyssna på serier på tv eller dator. Det är inte för att jag är rädd för mörker utan för att jag är rädd för mina tankar. Lyssnar jag på texten (för jag blundar) hindrar jag min hjärna från att grubbla vilket leder till ångest och det omöjliggör sömn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats