Krussidull

Hard work work

Träning

Var stenhård med träningen den första tiden efter Thedor kommit till världen. Körde långa snabba promenader minst en gång om dagen samt pilates men till slut sa kroppen stopp, jag orkade verkligen inte. Tog en paus men fortsatte med lite lugnare dagliga promenader.

När Theodor var 4/5 månader började vi promenera med min syster och det höll i sig ett tag men även det rann lite ut i sanden, så mycket annat kom i mellan, vardag!.

Nu har jag startat upp igen, 4 gånger i veckan försöker jag hinna gå på crossen 20 min. Låter lite men så mycket mer hinner jag inte med nu när Theo kryper runt och ställer sig mot allt. 2 gånger i veckan är tanken att jag lägger till ett pass pilates efter att Theodor nattats. Hittills har det rullat på med små motgångar.

Ser man rent viktmässigt är jag mindre nu än innan lille Theo bosatte sig i min mage och det har jag vart sedan två veckor efter förlossningen. Vikten rasade av mig på en månad.

Men vikten är inte allt, jag har tappat otroligt mycket styrka och kondition!

Var en aktiv person och gick nästan en mil om dagen samt styrka men idag finns det inte tid. Det låter som en dålig bortförklaring och visst kanske jag kunde träna mer men då försvinner den tiden ifrån Theo.

Jag kommer aldrig bli nöjd, kommer alltid se fel och brister på min kropp och mitt utseende så jag kan lika gärna ta det med ro.

Utsidan är inte allt även om det är den man lägger ner mest tid på.

Utsidan speglar vårt inre brukar man säga men det är inte riktigt sant. kroppen är väll ändå bara där för att du ska ha någonstans att förvara ditt ”jag” i.

Du sitter inte i dina kilon, ditt ”jag förändras inte för att rumpan inte är lika fast eller för att brösten förändrats efter amning. Ditt jag är din hjärna, det du tänker med, det som skapar din personlighet.

Du är alltid du oberoende på hur utsidan ser ut.

Det kan vara skönt att veta 😉

Bilden är tagen när Emma, Christoffer och jag var och fick våra Peter Lemarc skivor signerade. Tror jag var i 8de månaden.

Jag skulle ju kunna fixa bilder på hur min kropp ser ut efter 9 månader och många tänker att det nu gått såpass lång tid att den borde vara totalt återställd, missbedömning ^^ Den är en kropp men inte speciellt mycket mer. Får se om bilder kommer.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats