Krussidull

Håll dina vänner nära men dina fiender närmare

Kameleont 

Det djur som bäst passar in på de människor som utan större problem kan placerar i vilka sociala tillställningar och bli en i mängden. Personer som kan umgås med människor man finner avsky för utan att röra en min.

Ibland önskar jag att jag att jag bar på denna egenskap.

Mitt liv är mitt och de jag väljer att dela det med borde rimligtvis jag själv bestämma.

Om vi ponerar att livet är som en långfilm där jag spelar huvudrollen (eftersom att det är mitt liv)

Jag kommer stöta på personer under filmens gång som vi kan kalla biroller, människor vars väg korsar min på ett eller annat sett. Vissa av dessa biroller kommer under filmens gång utmärka sin plats, några kanske kommer gå vid min sida, få av den kommer dela min huvudroll.

De flesta kommer bli statister.

Om man nu får ett visst antal år på jorden, i min mening ganska så få år. Borde man då inte fylla sin tillvaro med lycka, spendera tid med människor man tycker om, omringa sig av kärlek?

Detta kan vi kalla en optimistisk dröm.

Ingen kommer alltid vara lycklig och euforisk.

Vi kommer alla komma i kontakt med människor som gör oss illa på ett eller annat sett.

Det vi kan göra är att eliminera dessa negativiteter, det borde rimligtvis öka chanser till lycka?

Om vi nu går tillbaka till de människor omkring oss. Får man välja bort de som inte bringar någon lycka då?

Ja det tycker jag.

Jag har människor omkring mig jag valt bort. Inte för att de är dåliga människor utan för att de endast ger mig negativitet vilket jag inte har tid med nu när vi redan kommit fram till att tiden på jorden, tiden att vara lycklig på är kort.

Kommer jag då aldrig mer träffa dessa? Vissa inte, andra kommer jag bli tvungen till att se.

Men jag kan aldrig tvingas att bli berörd.

En del människor ser livet som ett spel som måste vinnas, medan andra insett att livet inte bör tas på så stort allvar, vi kommer ingen ur det levande.

När döden knackar på spelar pengar, makt, position, status ingen roll.

”Lika naken som du kom, ska du också gå”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats