Krussidull

Fotbollsmys med Pappa

Att vara fotbollstränare är som att vara politiker. Du måste vara tillräckligt smart för att begripa spelet, och tillräckligt dum för att tycka att det är viktigt.

Theodor sitter ute i vardagsrummet med sin pappa och kollar på fotboll, jag kunde inte vara mindre intresserad för som jag förståt är det inte ens Sverige som spelar.

Theodor därimot har fattat tyckte för fotboll, vid 5 månader knappt. Antar att han tycker om rörelser och möjligtvis hur bollen förflyttar sig, han tycks uppskatta när sin far spelar fifa 12.

Nog om fotboll. Idag var vi på promenad som i princip alla andra dagar. Var ute runt två timmar och bara strosade runt i området, var skönt! Sedan var det dags för föräldragrupp. Tyckte att det skulle vara skojigt eftersom vi missat de första gångerna, i varje fall för att få se hur Busungen reagerade på alla andra barn. Men vet ni vad min lilla gosse kunde inte brytt sig mindre, han var totalt ointresserad av alla bebisar runt omkring, allt han tittade på var filmen som spelades på den stora tv’n. Antar att det är allmänt känt hur mycket tv tittande vi har i denna familj från och med nu 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats