Krussidull

En Mamma Bär Mjukisbyxor i Otvättat hår

Mjukisbyxor och otvättat hår

Jag får ibland kommentarer om hur jag inte ”ser ut” som en mamma.

”En mamma bryr sig inte så mycket om utseende”

Det har enligt mig inte så mycket med om man är en bra mamma eller inte att göra, hurvida man bryr sig om sitt utseende. Jag gillar tillexempel att träna och lägger ledig tid på det. Varför ska inte det vara okej? jag bryr mig om min kropp, jag vill att den ska vara stark så jag orkar, jag mår bra utav det, ska jag inte få träna då? För att jag ”tar tid” från min son. Men jag tar ingen tid från någon, jag ger mig själv tid. jag är mamma dygnet runt, alla dagar, veckor och år, bra som dåliga dagar. Om jag nu skulle skita i allt som rör mig och mitt välmående vore jag INTE en bra mamma, för en mamma måste må bra.

Jag tycker om att få dra på mig ett par jeans och slänga lite smink i ansiktet innan jag går ut, varför ska det vara så fel?

varför får inte en mamma ”se bra ut”? är det för att det sticker folk i ögonen?

Men jag som har sådan ”tid” att sminka och klä mig, jag kan inte ha det så jobbigt.

Kanske beror det på att jag går upp en halvtimma tidigare och fixar mig, innan jag väcker min son?

Jag ger mig lite extra tid utan att ”ta” någon tid från någon annan.

Jag fixar Theos frukost, kokar kaffe, packar skötväskan, lägger fram Theos kläder och fixar innan han vaknar också, är det lika fel? Nej det skulle jag inte tro.

Jag är en mamma som gillar att träna och tvätta håret, finner inga fel i det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats