Krussidull

Din kropp blir aldrig förstörd bara lite mer erfaren

”Your body is not ruined because you had children, just more experienced ”

Kom på det ”citatet” nyss, tycker det har mycket sanning i sig. Många blir så besvikna på sin kropp efter förlossningen, man trodde sig kunna återhämtas snabbare m.m. Att kroppen skulle bli precis som den en gång vart och så är ofta inte fallet. ”Men det gör inget för jag har burit ett mirakel” säger man då. Jo visst har du det och det är ju vad kroppen är till för. Användas!

Bryter du näsan ordentligt kommer den bli sne, ramlar du får du blåmärken, så fungerar vår kropp. Går du snabbt upp i vikt får du bristningar. Finns inte så mycket man kan göra, du kan alltid bara låta dom vara där.

Varför ska kroppen vara ”vacker”. Det pratas konstant om det, alla är vackra. Stora, små, långa, korta, smala, tjocka, alla är vackra. Jaha? Men en kropp är en kropp. Är du en idiot i en vacker kropp blir du inte mindre idiot för det 😉

Min kropp är erfaren, men jävligt användbar. Funkar till det mesta.

Säger inte att kroppen är ful på något sett utan bara att man kanske ska sluta fokusera så mycket på just hur den ser ut, fokusera på hur den fungerar i stället, kommer göra dig mycket gladare.

Slit ut den för det är vad den finns där för, men var rädd för att skada det du har inuti, för det är där du är som vackrast.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats