Krussidull

Dilemma

Så här ligger det till…

Jag hamnade i bråk med min sambos yngre syster i sommars om jag inte minns fel.

Det hela handlade om en incident på juldagen förra året.

Hon hade druckit ganska mycket och pratade en hel del skit om sin bror, min sambo. Var på på jag ringde honom och berättade allt.

När han vid ett senare tillfälle ställer henne mot väggen ljuger hon och säger att jag baktalar henne och att det i stället var jag och min lilla syster som vitt och brett berättat för folk hur min sambo misshandlar mig :O Bestämmer hur och vad jag ska klä mig i….m.m.

Detta gjorde mig rosenrasande!

Vågar du inte stå för vad du sagt är det en sak men att ljuga ihop sådana historier är bland det värsta jag hört.

Det är inte bara fruktansvärda lögner och väldigt elakt mot sin bror utan hemskt att sedan säga att jag brukar gå runt och säga något sådant om en människa jag älskar, pappan till min son.

Efter detta talade jag och min sambo ut och vi förstod båda vem det var som ljög, tydligen är detta inte första gången :/

Det skrevs även mycket illa om mig på facebook av både systern och deras mamma, dvs Theos Farmor :/

Nu till dilemmat. Jag vägrar efter detta att träffa denna människa. åker inte dit hon är helt enkelt.

Julafton närmar sig och det är dags att planera.

Självklart vill Christoffer fira med sin familj lika mycket som jag vill fira med min. Dilemmat är att dom ska fira på annan dagen och då är ALLA där, jag vägrar.

Nu får ni skriva vilka kommentarer ni vill om detta, hålla med eller inte.

Har man ljugit och skrivit sådana vedervärdiga saker om mig kan inte alla pengar på jorden få mig att se personen igen. Punkt slut.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sven-Göran Isaksson

  Även om jag kanske inte tycker att en relation ska slita sönder relationen mellan syskon så håller jag med dig i fallet. Du har valt din sambo inte hans familj att leva med så håll tag i ditt val. Klarar du inte av människan på grund av vad denne har gjort mot dig så kommer ett påtvingat möte med denne endast leda till bitterhet något som varken du eller sambon tjänar på i längden. Så precis som du sa, låt sambon din träffa sin familj men känn dig aldrig tvingad att umgås med delar av hans familj som du anser sårar dig för en ska aldrig begå våld på sitt eget jag. Sen ska en väl som Denise ovan säger lite gran hålla en lucka öppen för andra chans om personen ifråga bättrar sig och visar på ånger inför sin handling.

  1. Spriderlycka

   Självklart får min sambo umgås, det skulle jag aldrig säga något annat om. Hans familj betyder mycket för honom. Precis som min familj gör för mig, sådant lägger jag mig inte i. Men jag orkar och vill inte. Jag är sårad, arg och besviken, jag känner mig väldigt illa behandlad och sviken. Någon som jag i min blåögdhet trodde var en ”vän” svek mig och sådant har jag så svårt att förlåta. Jag har inte fått en ursäkt utan endast kommentarer att jag bör gå vidare. Självklart vill jag det. Det tar på min tid att vara arg och ledsen. Jag kräver inte ens att man ska stå för vad man sagt utan endast en genuin ursäkt över hur man betett sig. Jag kan självklart lämna ett fönster öppet, jag är inte gjord av sten men det kommer ta tid att förlåta.

 2. Denise

  Om jag får ge min åsikt så tycker jag att du resonerar helt rätt. Skulle aldrig i mitt liv vilja se en sån människa igen utan att han/hon bett om ursäkt för sitt beteende. Kanske flera år senare när människan har mognat & visar en bättre sida.

  Hade samma problem med min sambos syster tidigare. Det slutade med att min sambo sa upp kontakten med henne efter vad hon sagt/gjort mot OSS (för hon verkar ju tydligen inte bara betett sig illa mot dig utan även din sambo/sin bror, och han borde inte vilja se henne heller..?). Nu har vi tagit upp kontakten med henne igen sedan hon mognat och behandlar oss bättre. Men innan skulle jag aldrig gå med på att ens se på människan..

stats